Chirag i Karpe skal være kreativ produsent på tekst, lyd og identitet for nye Deich, som skal romme fotohus, restauranter og museum.

Karpe-Chirag skal prøve seg som utelivsdesigner for gamle Deichman

Chirag Rashmikant Patel (39) fra Karpe skal sammen med bandets faste fotograf Michael Ray Vera Cruz Angeles (36) være med på å designe det nye utelivsbygget Deich i gamle Deichmanske bibliotek.

Publisert

Det er nå klart hvem som vant frem og fikk oppdraget etter utlysningen av designjobben for det ærverdige, gamle bygget på Hammersborg som tidligere rommet Deichmanske bibliotek, melder Kampanje

Inn skal et nytt fotohus med blant annet museum og restauranter som skal kalles Deich – som et nikk til husets fortid. Eieren, Møller Eiendom, utlyste konkurransen i fjor høst, og seks byråer deltok i siste runde.

Designer Are Kleivan leder teamet som vant jobben og betegner dem som «en gjeng kreative personer med bred erfaring fra utvikling og design av opplevelser og publikumsarenaer».

Flere fra Karpe-miljøet

Halvparten av Team Getalong kommer fra Karpe-miljøet: Foruten Chirag Rashmikant Patel, som skal være «kreativ produsent på tekst, lyd og identitet», er Even Suseg og Michael Ray Vera Cruz Angeles med. 

De har vært med på å bygge opp Karpes visuelle univers de siste ti årene.

Bareier i Torggata

Patel har lenge hatt en fot innenfor i utelivsbransjen i hovedstaden selv, blant annet som medeier i Den Gamle Skobutikken i Torggata sammen med Karpe-kollega Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid

Karpe eide i tillegg lokalet Festiviteten i Skien i fem år og bød på annerledes konsertopplevelser der. 

Angeles, som gjerne kaller seg akam1k3, står blant annet bak Mike's Corner, der Patel for øvrig er styremedlem, i Oslobukta og er en av medeierne av klesbutikken The Never Ending i Torggata. 



Powered by Labrador CMS