Bjørnar Moxnes på Stortingets Oslo-benk onsdag.

Moxnes tilbake på Oslo-benken: – Nå er jeg klar

Onsdag var Bjørnar Moxnes (R) igjen tilbake i arbeid på Stortinget.

Publisert

«I dag er jeg tilbake i jobb. Det ser jeg fram til etter å ha vært sykmeldt en lengre periode. Det betyr veldig mye for meg å bidra til Rødts arbeid på Stortinget, og nå er jeg klar igjen for å skjøtte vervet som best jeg kan», delte Rødt-politikeren som er innvalgt for Oslo på Stortinget i et innlegg på Facebook onsdag.

I midten av november ble Moxnes, som også har fortid som bystyrepolitiker i Oslo, sykemeldt etter at det ble kjent at han hadde stjålet varer fra en matbutikk i hovedstaden fem ganger i løpet av høsten. I sommer ble han tatt for å stjele et par solbriller fra en butikk på Oslo Lufthavn og gikk i kjølvannet av dette av som partileder for Rødt.

Glad for å jobbe igjen

I Facebook-innlegget gjentar stortingspolitikeren, som han fortalte i intervju med VG før jul, at han får profesjonell hjelp «til å ta tak i det jeg sliter med».

«Det står heldigvis ikke i motsetning til å komme tilbake i jobb. For mange er det bra å begynne å jobbe igjen når man er klar for det, samtidig som man jobber med seg selv», utdyper Moxnes og understreker samtidig at han ikke vil svare ytterligere på eventuelle helserelaterte spørsmål.

Bjørnar Moxnes (R) stilte i Stortingets muntlige spørretime onsdag.

I utenriks- og forsvarskomitéen

Rødt-politikeren fra Oslo sitter i utenriks- og forsvarskomitéen på Stortinget og påpeker at han er har mer enn nok å ta tak i og oppsummerer:

«Israels krig mot palestinerne, behovet for at Norge spiller en helt annen rolle med å innføre sanksjoner mot apartheidstaten Israel og stanse norske våpenbidrag til krigsforbrytelser, den pågående og langvarige krigen mot Ukraina der Russland trapper opp luftangrepene mot infrastruktur, strømforsyning og befolkningssentre, og her hjemme arbeidet med å styrke forsvaret av Norge gjennom en ny Langtidsplan – og ikke minst en sak som har ligget mitt og Rødts hjerte nær i mange år: Kampen for veteranenes rettigheter. Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet sammen med resten av Rødt».Powered by Labrador CMS