Det er ikke første gang reisende på Oslo S må smøre seg med tålmodighet denne uken. På tirsdag sto en stund alle tog i hele landet.

Togtrøbbel i Oslo: – Forsinkelser og innstillinger

Lokal feil på sporveksel skaper utfordringer i togtrafikken i hovedstaden nok en gang.

Publisert

– Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av feil på sporveksel mellom Oslo S og Nationaltheatret. Vi jobber med å rette feilen. Foreløpig vet vi ikke hvor lang tid det vil ta, het det i en oppdatering fra Bane Nor fredag morgen.

I en oppdatering like etter klokken 09.00, opplyste Bane Nor at estimert tid for en løsning på problemet var klokken 10.30. 

Like før sist angitte tidspunkt ble feilen med sporvekselen mellom Oslo S og Nationaltheatret meldt rettet. Bane Nor understreket på sin side at reisende fortsatt måtte regne med forsinkelser og innstillinger.

Kjørte i kø

Vy meldte at færre spor var i bruk, og at togene ville kjøre i kø mellom Oslo S og Skøyen før sporvekslingsfeilen var rettet opp.

På L1 ble det henvist til andre tog på annenhver avgang mellom Lillestrøm og Asker, mens det på L2 og R21 ble henvist til andre tog mellom Oslo S og Stabekk.

Like etter klokken 09.30 informerte Bane Nor for øvrig om at også Gardermobanen var stengt mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn som følge av en hendelse ved sporet der situasjonen måtte avklares, men etter et kvarter gikk trafikken igjen her.

Flere ganger denne uken

Det er ikke første gang denne uken togreisende i Oslo må smøre seg med tålmodighet. 

Tirsdag sto en stund alle tog i hele landet. Gjennom store deler av dagen var det ingen togtrafikk mellom Bryn og Grorud, slik var det også deler av onsdagen.

Powered by Labrador CMS