Det ble satt opp shuttlebusser på strekningen.

Hovedbanen stengt for togtrafikk lokalt i timesvis: – Dette tar tid 

Natt til tirsdag ble hovedbanen mellom Bryn og Grorud stengt. Tirsdag kveld var feilen fortsatt ikke rettet opp, men færre spor i bruk.

Publisert

Bane Nor meldte i en oppdatering klokken 04.40 at det var stengt på hovedbanen mellom Bryn og Grorud som følge av signalfeil. 

– Vi jobber med å rette feilen. Ny oppdatering klokken 12.00. Dette tar tid, het det da fra Bane Nor, som henviste videre til Vy for mer informasjon.

Det er hovedbanen som går mellom Spikkestad og Lillestrøm som berøres av signalfeilen.

Shuttlebusser

– Bryn–Grorud er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger, konstaterte Vy i sin oppdatering, der de videre informerte om at det ble satt opp shuttlebusser på strekningen på L1.

– Nå forholder vi oss til at neste oppdatering kommer klokken 12. Vi får virkelig håpe at strekningen åpner igjen til ettermiddagstrafikken, sa pressevakt Mari Rjaanes i Bane Nor til NTB.

Flere oppdateringer

Idet klokken hadde bikket 11.30, meldte Bane Nor at ny oppdatering, som først var varslet klokken 12.00, ville komme klokken 14.00.

Like før klokken 14.00 kom meldingen om at alle toglinjer var stengt, og i den varslede oppdateringen klokken 14.00 het det følgende: 

– Det er stengt mellom Bryn og Grorud på grunn av en signalfeil. Vi jobber med å rette feilen. Ny oppdatering klokken 15.00.

Like før klokken 15.00 ble det på sin side varslet ny oppdatering klokken 17.00.

Nærmere klokken 17.30 opplyste Bane Nor om at det var færre spor i bruk mellom Bryn og Grorud som følge av signalfeilen og varslet ny oppdatering klokken 21.00.





Powered by Labrador CMS