Bakere og daglig leder er stolte over nominasjonen, som de ser på som et kvalitetsstempel. Fra venstre: Elmi Hassan (lærling), Bent Bigand (baker), Johannes Møller (daglig leder) og Espen Røising (vaktmester).

Dette bakeriet er det eneste i Oslo som er nominert til Årets Bakeri. — Vi bruker ikke masse unødvendig kjemi i bakverket

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.

Prøv oss i en måned
for kr 1,-

Fornyes automatisk til 149,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS