– Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte, sier Aron Dønnum.

Aron Dønnum forlenget med Vålerenga

Aron Dønnum har forlenget kontrakten med eliteserieklubben Vålerenga til 2024. – Jeg vil at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier han.

Publisert

I begynnelsen av september gikk en overgang til italienske Lecce i vasken. 22 år gamle Dønnums opprinnelige kontrakt med Oslo-klubben varte ut 2021. Nå er den forlenget til juli 2024.

– Det er en veldig viktig signering for oss, og det at han skriver under på en så lang kontrakt viser Arons kjærlighet til Vålerenga, sier Dag-Eilev Fagermo til Vålerengas nettsted.

– Klubben i mitt hjerte

– Det føles veldig bra, Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg har vært åpen om at hvis det rette tilbudet kom, så var det noe jeg ønsket. Men når det ikke skjedde, vil jeg at Vålerenga skal sitte igjen med noe om jeg blir solgt, sier han.

Dønnum har spilt 20 kamper i Eliteserien for VIF denne sesongen. Han står med fire mål og fire målgivende pasninger.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS