� Jeg har veldig tro på at Vålerenga er rett sted til rett tid for meg nå det, sier Sigrid Heien-Hansen. Foto: Vålerenga fotball damer
� Jeg har veldig tro på at Vålerenga er rett sted til rett tid for meg nå det, sier Sigrid Heien-Hansen. Foto: Vålerenga fotball damer

Kolbotn-kaptein Sigrid Heien-Hansen går til Vålerenga

Nysigneringen Sigrid Heien-Hansen blir ikke klar til helgens cupfinale mot LSK. Men Kolbotn-kapteinen blir en solid forsterkning for Vålerengas damer neste sesong.

Publisert

— Vi er ekstremt glade for å kunne signere en spiller av Sigrids kaliber, sier Vålerengas sportssjef Eli Landsem.

— Hun har lang fartstid i Toppserien, kan bekle flere posisjoner og virker som ei sulten jente som har lyst til å vinne, mener Landsem.

— VIF rett sted til rett tid

Sigrid Heien-Hansen har i 2019 vært kaptein på et Kolbotn-lag som tilslutt endte på en 8.plass i Toppserien. Hun fikk til slutt med seg 27 kamper for laget fra Oppegård.

— Jeg vil bli så god som jeg har potensialet til å bli, og jeg har veldig tro på at Vålerenga er rett sted til rett tid for meg nå. Klubben er utrolig spennende og jeg gleder meg til å ta del i det, sier Heien-Hansen.

I kamp med blant annet en ikke ukjent klubb fra Romerike, var det Vålerenga som trakk det lengste strået hos 24-åringen fra Sandane, heter det i en pressemelding fra Oslo-klubben.

Sigrid Heien-Hansen har 11 landskamper for J 19, vant Statoils talentpris i 2015 og har spilt for STIL, Jølster, Fortuna Ålesund, Arna-Bjørnar og Kolbotn.

Powered by Labrador CMS