Skrue McDuck har lagt inn bud på Fjollenkollbanen til Froskesvetteren, skal man tro Sporveiens aprilsnarr.

Sporveiens aprilsnarr: — Onkel Skrue vil kjøpe Holmenkollbanen

I Sporveiens aprilsnarr spøker de med at Andebys rikeste, Skrue McDuck, nylig har lagt inn et tilbud om å kjøpe Holmenkollbanen. Her lover Skrue skyhøye billettpriser og nevøen Donald som fast T-banefører uten lønn. — Et svært interessant tilbud, spøker Sporveien videre.

Publisert

I en pressemelding fra Sporveien den første april spøker selskapet med at Onkel Skrue har lagt inn bud på Holmenkollbanen.

Her forteller Sporveien at de tidligere denne uken fikk et brev fra Andeby, der representanter av den rike anden kommer med et tilbud om å kjøpe strekningen mellom Majorstuen og Frognerseteren.

«Skrue har lenge siklet etter denne juvelen»

I "brevet fra Andeby" står det blant annet:

«På vegne av verdens rikeste and, Skrue McDuck, undersøker vi herved mulighetene for å kjøpe Fjollenkollbanen, nærmere bestemt strekningen fra Majonesstuen til Froskesvetteren stasjon inkl. T-banevogner.

Skrue McDuck har lenge siklet etter denne juvelen av en T-bane før han nå legger inn budet.»

Skrue McDuck lover å ta vare på T-banen og utvikle den slik at Oslo kommune også vil tjene penger fremover. Billettprisene vil bli skyhøye og Donald Duck vil ansettes som fast T-banefører uten lønn, skriver Sporveien.

Det er også sannsynlig at Petter Smart hyres inn for å gjøre om banen til et T-banefly.

Sporveien setter også prikken over i'en ved å tilsette litt "andsk", der blant annet Holmenkollbanen og Majorstuen blir Fjollenkollbanen Majonesstuen. Likevel er ikke budet av den høyeste sorten.

«Vårt første og siste bud lyder på 313 kroner og femti øre. Det høres kanskje ikke så mye ut, men for Skrue McDuck er det en formue. Han er ikke blitt verdens rikeste and for ingenting.»

«Sporveien vurderer salg»

Konserndirektør for Sporveien Torgeir Kristiansen, spøkte den første april med at Sporveien vurderte å selge Holmenkollbanen til selveste Onkel Skrue.

Konserndirektør Torgeir Kristiansen i Sporveien, drar spøken i land ved å fortelle at Sporveien faktisk vurderer å selge.

— For oss i Sporveien er dette svært interessant. Vi har lenge ønsket å utvikle T-banen videre fra Froskesvetteren til Tyvandtårnet, og med Onkel Skrue og hans pengebinge på laget ser vi nå plutselig muligheter til å legge helt andre planer enn vi har andledning til med egne midler, informerer han om i pressemeldingen.

Men Kristiansen spøker også med at han ikke utelukker konkurrenter.

— Samtidig er det viktig å ikke dukke anden før den har kommet opp, og jeg må andmerke at det nå kommer rykter fra Gåseby om at noen jobber i grågjessmarkedet med å samle penger til et konkurrerende tilbud.

Powered by Labrador CMS