Skudd avfyrt i Oslo sentrum
To personer er pågrepet etter et ran mot en Joker-butikk på Holmen vest i byen i formiddagstimene første juledag. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

To pågrepet etter ran av Joker-butikk i Oslo vest

To personer har blitt pågrepet, mistenkt for å ha ranet en Joker-butikk ved Holmenkollen i Oslo

Onsdag formiddag fikk oslopolitiet melding om at to maskerte personer hadde ranet en Joker-butikk ved Holmen på Oslo vest. Vel en time senere kunne politiet melde at to mistenkte gjerningspersoner er tatt i forvaring av politiet

— De to gjerningspersonene truet ansatte med kniv, fikk med seg snus og øl, og løp i ukjent retning, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, til VG.

Da mennene ble pågrepet av politiet var de fortsatt i besittelse av ransutbyttet. Politiet er dermed sikre på at de har pågrepet rette gjerningsmenn.

Ingen pågrepet etter knivstikking

Julehelgen har til nå vært relativt rolig, men ved 18-tiden julaften ble en person knivstukket to ganger i hodet i Nordahl Bruns gate i Oslo sentrum. Den fornærmede kom seg selv til legevakta med hodeskadene, og politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for ugjerningen.

ran St. Hanshaugen
Politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene etter en knivstikking i Nordahl Bruuns gate på St. Hanshaugen julaften. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

— Vi har fortsatt ikke pågrepet noen i saken, opplyser vaktleder ved krimvakta i oslopolitiet, Stina Sæther, til NTB onsdag formiddag.

Politiet betegner etterforskningen som vanskelig fordi beskrivelsen av gjerningspersonene er ganske dårlig, og vil derfor gjerne komme i kontakt med personer som var i området Nordahl Bruns gate og Ullevålsveien ved 1815-tiden julaften.

— Gjerningspersonene beskrives som tre afrikanske gutter. Har du tips ber vi om at politiet kontaktes på 02800, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer