Mannen i 30-årene fra Oslo fikk seg en overraskelse da han sjekket Norsk Tipping-appen.

2,8 millioner kroner inn på konto til Oslo-mann: – Ble litt skjelven

En mann i 30-årene fra hovedstaden var blant fem vinnere som kunne juble etter Lotto-trekningen lørdag kveld.

Publisert

Oslo-mannen hadde nemlig sju rette Lotto-tall. I likhet med fire personer fra andre steder i landet, kan han glede seg over å få intet mindre enn over 2,8 millioner kroner utbetalt i premie.

– Takk! Det føles litt uvirkelig egentlig. Jeg ble litt skjelven, sier mannen selv til Norsk Tipping

Han fikk seg en overraskelse da han sjekket vinnerkupongen, som ble kjøpt via internett, i appen på mobilen mens han var hjemme med samboer.

Feiret med ostepop og bobler

Telefonen fra det statseide spillselskapet som mange drømmer om å få, kom med det ikke veldig overraskende på, men var en betryggende bekreftelse, ifølge mannen, som ikke legger skjul på at pengene kommer godt med.

– Vi har akkurat sett på et hus som vi ikke har råd til, men kanskje vi kan tenke på det nå. Det hadde også vært fint å få reise litt på en lengre tur, fortsatte vinneren som feiret milliongevinsten med ostepop og en flaske bobler sammen med samboeren.

179 med sju rette i fjor

Oslo-mannen i 30-årene skriver seg med det inn i en eksklusiv klubb. I fjor var det 179 personer hadde sju rette vinnertall i Lotto.

Den høyeste premieutbetalingen i 2022 var på over 15,2 millioner kroner. 

Under trekningen kommende lørdag, den 14. oktober, ligger det om lag 14 millioner kroner i potten. I snitt utropes det tre Lotto-millionærer hver lørdag. 

Powered by Labrador CMS