Oslo 20230503. KFUM jubler under 1.divisjonskampen i fotball mellom KFUM og Start Fredrikstad på KFUM-Arena.Foto: Heiko Junge / NTB
KFUM jubler under 1.divisjonskampen mot Start Fredrikstad på KFUM-Arena tidligere i år. Det kunne de også gjøre i dag.

KFUM Oslo kunne juble etter toppkampen

Remi-André Svindland scoret det avgjørende målet da KFUM Oslo slo Fredrikstad 2-1 i 1. divisjon i fotball for menn.

Fredrikstad tok føringen da Riki Alba satte inn 1-0 etter 16 minutter, men Simen Hestnes utlignet for KFUM Oslo fem minutter før sidebytte. Da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter var stillingen 1-1.

Svindland sendte KFUM Oslo i ledelsen da han satte inn 2-1 etter 58 minutters spill. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Dermed endte kampen 2-1.

Brage Skaret (Fredrikstad) og Momodou Lion Njie (KFUM Oslo) fikk begge gult kort.

Før møtet med KFUM Oslo hadde Fredrikstad tatt poeng i alle kamper denne sesongen.

Etter søndagens kamp er KFUM Oslo på tredjeplass på tabellen med 34 poeng, mens Fredrikstad ligger på andreplass med 35 poeng.