Moussa Njie reduserte Ranheims ledelse i lørdagens kamp, men likevel var det bortelaget som vant. Her jubler Nije sammen med lagkamerater i en kamp mot Brann i fjor.

Ranheim slo KFUM Oslo i målfest

Ranheim fikk med seg alle poengene da KFUM Oslo ble slått 4-2 hjemme i 1. divisjon i fotball for menn lørdag.

Sivert Solli sendte Ranheim i ledelsen da han satte inn 1-0 bare noen minutter ut i kampen, og Erik Tønne doblet ledelsen da han satte inn 2-0 etter 35 minutter. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0.

To minutter etter sidebytte økte avstanden mellom lagene da Christian Eggen Rismark satte inn 3-0. KFUM Oslos Shola Akinyemi scoret selvmål like etterpå.

Etter 73 minutters spill reduserte KFUM Oslo ved Johannes Hummelvoll Nuñez, og fem minutter før slutt ble avstanden mellom lagene redusert da innbytter Moussa Njie reduserte til 2-4. Ingen av lagene klarte å sette ballen i mål flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 4-2.

Ranheims Mads Reginiussen og Sander Amble Haugen fikk se det gule kortet.

Det stanset KFUM Oslos seiersrekke på fire kamper.

Etter lørdagens kamp er Ranheim nummer sju på tabellen med 26 poeng, mens KFUM Oslo er på tredjeplass med 34 poeng.