KFUM Oslo kunne juble etter seier over Sogndal. Bildet viser en tidligere kamp mot Start Fredrikstad.

KFUM Oslo med borteseier over Sogndal

Med 3-0-seier i dagens kamp har KFUM Oslo tatt poeng i åtte strake kamper i 1. divisjon i fotball.

Johannes Hummelvoll Nuñez sendte KFUM Oslo i ledelsen da han satte inn 1-0 etter 18 minutters spill, og Simen Hestnes scoret og doblet ledelsen for gjestene etter 34 minutter. Etter halvspilt kamp var stillingen 0-2.

To minutter før slutt økte avstanden mellom lagene da innbytter Teodor Berg Haltvik satte inn 3-0 for bortelaget. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i kampen ble 0-3.

KFUM Oslos Robin Rasch og Jonas Lange Hjorth fikk se det gule kortet.

Etter lørdagens kamp er Sogndal på sjetteplass på tabellen med 42 poeng, mens KFUM Oslo ligger på andreplass med 54 poeng.

Mathias Støfringshaug var dagens dommer.

I neste runde skal Sogndal måle krefter med Bryne 5. november, mens KFUM Oslo møter Skeid samme dag.