Grüners Kristian Kucera (til høyre) skåret det første målet mot Stavanger. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Grüner satte inn alle tiders sluttspurt mot Stavanger. Men det holdt ikke til sluttstreken

Stavanger Oilers skaffet seg en fem poengs luke i toppen av eliteserien i ishockey da de torsdag vant 6-4 hjemme mot Grüner.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start i Stavanger. Mathias Trettenes og Kristian Forsberg sørget for at det var 2-0 allerede før ti minutter var spilt. Brady Brassart og Markus Søberg sørget for 4-0 etter åpningsperioden. Alle målene kom i overtallsspill.

Ludvig Hoff la på til 5-0 i mellomperioden, før det ble 6-0 ved Andreas Klavestad i begynnelsen av den tredje perioden.

Totalkollaps på Oilers

Da så hjemmelaget ut til å være ferdigspilt for kvelden. Grüner reduserte nemlig hele fire ganger. Sluttspurten startet likevel for sent for Oslo-laget. Hjemmelaget Stavanger tok tre poeng til tross for at de tapte den tredje perioden 1-4.

Grüner ishockey delte målene rundelig mellom seg. Målskårerne var Kristian Kucera, Herman Sagfossen, Marius Carho Hansen og Jesper Øhrwall.