Oslo Venstres leder, Grunde Almeland, retter seg nå inn mot lokalvalget i 2023.

Medlemsvekst i Oslo Venstre

Venstre i Oslo kan feire 370 flere betalende medlemmer og 30 prosent medlemsvekst i 2021.

Publisert

Leder i Oslo Venstre og stortingsrepresentant, Grunde Almeland jubler over tilstrømningen av nye partifeller:

– Vi opplever en fantastisk interesse for grønn og liberal politikk i Oslo, og det merker vi på medlemstallene. Jeg tror mange setter pris på innsatsen Venstre gjorde for å skape frihet og muligheter for alle i regjering.

30 prosent vekst

Til tross for redusert aktivitet som følger av koronarestriksjoner i halvparten året, ble 2021 et godt år for oslolaget til Venstre. Partiet kan feire 30 prosent vekst og totalt 1471 betalende medlemmer.

Dermed har Oslo Venstre 500 flere medlemmer enn i kommunevalgåret 2019. Dette kommer i tillegg til det historisk høye valgresultatet på ti prosent og tre stortingsrepresentanter i Oslo:

– Vi er godt i gang med å fremme politikken ti prosent av Oslo stemte for. Vi kommer ikke til å oss ikke på rusreformen og vil fortsette å kjempe for en ambisiøs klimapolitikk, satsing på skolen og mer internasjonalt samarbeid, sier Almeland.

Vil styre Oslo igjen

Partiet sikter seg inn på lokalvalget i 2023. Målet er å vinne tilbake innflytelse over Oslo:

– Vi skal bruke veksten som vitamininnsprøytningen inn i arbeidet med å stemme fram program og lister som skal vinne tilbake både byrådsmakt og innflytelse i bydelene, sier Almeland.

Powered by Labrador CMS