– Odin har individuelle ferdigheter på et veldig høyt nivå. Han er blant annet en veldig god dribler, har et strålende tilslag og et veldig godt overblikk, forteller sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen. Foto: Vålerenga fotball elite

15-åring signerer for Vålerenga fotball

Odin Thiago Holm blir ansett som et av de største talentene i landet i sin aldersgruppe og er kaptein for det norske G15-landslaget. Nå signerer Trondheims-gutten for Vålerenga.

Publisert

Unggutten signerte for Ranheim i forkant av 2018-sesongen. I sommer deltok han på Sambor Youth Cup for Vålerenga og ble kåra til turneringas beste spiller.

Prestasjonene til midtbanespilleren vekket interesse hos flere europeiske toppklubber, deriblant Manchester United, men det var Vålerenga som sikra seg underskriften til stortalentet ut 2021.

Odin Thiago Holm

  • Født: 18. januar 2003
  • Fra: Trondheim
  • Tidligere klubber: Tiller, Heimdal, Kattem, Trygg/Lade, Ranheim
  • Antall aldersbestemte landskamper: 7
  • Kontrakt ut 2021

Veldig god dribler

– Vi er naturligvis veldig stolte og glade for at Odin valgte Vålerenga, og gleder oss til å være med å utvikle talentet hans videre. I første omgang skal han lånes ut til en klubb i Trondheim, slik at han kan fullføre ungdomsskolen hjemme. Så er planen at han kommer hit og slutter seg til A-troppen i sommer, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

– Odin har individuelle ferdigheter på et veldig høyt nivå. Han er blant annet en veldig god dribler, har et strålende tilslag og et veldig godt overblikk, forteller Ingebrigtsen til Vålerengas nettsted.

Sansen for Ronny Deila

Sammen med faren og agenten Tore Pedersen, var Odin på plass på Intility Arena søndag kveld for å signere kontrakten som knyttet han til Vålerenga de neste tre årene. Unggutten var svært fornøyd.

– Dette er noe jeg har jobbet hardt for. Det har vært en lang tankeprosess, men jeg har fått god hjelp og er veldig fornøyd med valget jeg har tatt, sier Holm.

– Helheten ved klubben og det å få trene fast med A-laget var en viktig faktor, og så har jeg også veldig sansen for Ronny Deila. Det var han som slapp utpå Martin Ødegaard, og han viste i hele fjor at han satser på de unge. Det var noe som falt i god smak hos meg, sier han.

Powered by Labrador CMS