Det ble etterlengtet seiersjubel i Vålerenga-leiren i Toppserien onsdag.
Det ble etterlengtet seiersjubel i Vålerenga-leiren i Toppserien onsdag.

Vålerenga slo Arna-Bjørnar i målfest

Seieren satt langt inne, men Vålerenga kunne til slutt juble for et 4-2-resultat hjemme mot bunnlaget Arna-Bjørnar. Gullstriden i Toppserien spisser seg nå ordentlig til.

Publisert

Seieren var viktig for Oslo-laget etter to strake uavgjort. Vålerenga kviknet til etter at en keepertabbe hjalp gjestene til 2-2 tidlig i andre omgang.

Klubben er likt med tabelltopp Rosenborg (49 poeng), men har én kamp mer spilt enn rivalen.

Går mot en tittelfinale

Siste halvdel av første omgang ble innholdsrik. Der kom det tre mål på ni minutter, og en treffsikker Olaug Tvedten gjorde to på rappen for Vålerenga.

Vilde Vedeler reduserte i det 39. minutt og tente et håp for Arna-Bjørnar. Det ble enda sterkere da Linnea Sælen utnyttet en stor brøler fra VIFs burvokter Jalen Tompkins. Amerikaneren kom ut av egen boks og bommet helt på en lang ball i bakrom.

2-2 sto ikke lenge. Kun fire minutter senere stanget Ingibjörg Sigurdardóttir hjemmelaget tilbake i ledelsen, og et selvmål fra Imane Chebel trygget Vålerenga-seieren.

Rosenborg og Vålerenga møtes i siste runde i Trondheim i det som kan bli en ren tittelfinale. Før den tid skal hovedstadslaget opp mot Avaldsnes (h), Lyn (h), Brann (h) og Stabæk (h).

Powered by Labrador CMS