Nationaltheatret_T-bane_stasjon-1024x576
Det skal ha vært flere vitner tilstede da en person omkom etter det politiet kaller en ulykke ved Nationaltheateret t-banestasjon. Foto: Olav Helland/Creative Commons

En person er omkommet ved Nationaltheatret t-banestasjon

En dødsulykke ved Nationaltheatret t-banestasjon førte til full stans i all trafikk mellom Stortinget og Majorstua tirsdag kveld.

— En person er bekreftet død på stedet. Vi har startet arbeidet med å klartlegge hendelseforløpet. T- banen er stanset i begge retninger og vil bli det en stund, opplyser politiet.

Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt var tidlig tirsdag kveld sparsommelige med opplysninger rundt dødsfallet på Nationaltheatret t-banestasjon. Men karakteriserer dødsfallet som en ulykke.

De første meldingene fra Nationaltheatret t-banestasjon gikk ut på at en person var alvorlig skadet. Nødetatene kom raskt til stedet, og det skal ha vært flere vitner til hendelsen.

Alvorlig ulykke også i august

Ulykken førte til full stans i trafikken mellom Majorstuen og Stortinget stasjon. Frem til klokka 19.45 ble det kjørt buss for bane mellom sentrum og stasjonene på Borgen og Blindern.

Fra 20-tiden tirsdag kveld gikk t-banen på strekningen mellom Stortinget og Majorstua igjen. Men Sporveien opplyste at det ville ta noe tid før alle baner var i rute.

For en drøy måned siden ble en annen person alvorlig skadd etter å blitt påkjørt av en t-bane ved Nationaltheatret stasjon. Ulykken skjedde da Brann-supportere fyrte av såkalte bengalske lys inne på t-banestasjonen.

En mann havnet i skinnegangen og ble påkjørt. Mannen berget livet men måtte amputere et bein etter ulykken.

* VårtOslo kommer tilbake med oppdatering av denne artikkelen straks det foreligger flere opplysninger fra politiet og Sporveien.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer