Mohamed Fellah er ferdig i Vålerenga. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Fire spillere ferdige i Vålerenga

Mohamed Fellah, Efraín Juárez, Pierre Kanstrup og Mayron George er alle ferdige i Vålerenga.

Publisert

Det bekrefter sportssjef Jørgen Ingebrigtsen overfor Nettavisen.

Efraín Juarez hadde en imponerende CV å vise til før han kom til VIF før årets sesong. Blant annet deltok han i fotball-VM i 2010 for hjemlandet Mexico.

Han fikk 19 kamper for de blåkledde denne sesongen og noterte seg for seks gule kort og ett rødt. Mexicaneren var en fast inventar i startelleveren til Ronny Deila i starten av sesongen, men fikk mindre spilletid etter sommeren.

Skadeplaget Fellah

Mohamed Fellah ble hentet fra Sandefjord i starten av september, men den skadeplagede 30-åringen fikk bare seks innhopp og ingen kamper fra start i den lille perioden han var i klubben. Fellah spilte også i Oslo-klubben mellom 2006 og 2013.

Mayron George ble hentet på lån fra Midtjylland i sommer og skulle skyte Vålerenga til Europa-plass, men costaricaneren fikk det ikke til å stemme og scoret bare to mål på ti kamper.

Også Pierre Kanstrup er ferdig i Vålerenga. Da Jonathan Tollås Nation ble skadd i sommer, ble dansken hentet inn, og han ble en fast inventar i midtforsvaret til Vålerenga. Likevel blir han ikke å se i blått neste sesong. Han skal spille for Sønderjyske i hjemlandet.

Powered by Labrador CMS