Én mistet livet og flere hardt skadde etter frontkollisjon på Mosseveien

Politiet betegner ulykken natt til første nyttårsdag som meget alvorlig.

Publisert

Oslo-politiet meldte like etter klokken 03.00 at det på E18 Mosseveien ved Grønlia utgående hadde vært en trafikkulykke. 

Veien var da stengt i utgående retning. Det ble meldt om minst tre hardt skadde personer, i tillegg til store materielle skader på bilene.

Det dreide seg, ifølge politiet, om en «front mot front»-ulykke, og flere personer satt fastklemt. Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 2.52 natt til mandag, ifølge NTB.

Pårørende varslet

Utgående trafikk ble i 03.30-tiden sendt over trafikklokket på stedet. Politiets trafikkpatrulje var på stedet, og Vegvesenets ulykkesgruppe kom til.

– Det jobbes fortsatt på stedet. En person er bekreftet omkommet. Vi har ikke personalia på vedkommende, derfor har vi heller ikke fått iverksatt varsling av pårørende, opplyste operasjonsleder Eirik Sannes i Oslo politidistrikt like før klokken 04.00. Tre og en halv time senere hadde politiet fått bekreftet at den avdødes pårørende var varslet.

Fire andre skadd

Politiet betegnet ulykken i natt som meget alvorlig. I tillegg til den omkomne, ble fire andre personer skadd med varierende skadegrad og fulgt opp av helse. Politiet oppretter sak etter ulykken.  

Like før klokken 07.30 på morgenen første nyttårsdag meldte politiet at de var ferdige på stedet etter åstedarbeid. Veien ville da forbli stengt frem til til åstedet hadde blitt brøytet.



Powered by Labrador CMS