Fatos Gela og Nasraldin «Nasrii» Mohamed Ahmed.
Listeplass, navnet på podkasten, henspeiler på det å være oppført på listeplassen til et utested, altså om å kunne gå direkte uten å stå i kø eller måtte betale noe. Alle vil ha listeplass, smiler Nasrii.

Nasrii (30) og Fatos (29) starter podkast om utelivet, musikken og kulturlivet i Oslo

De to DJene og artistene og Nasrii (30) og Fatos (29) starter podkast om de mest populære utelivskonseptene, om de hotteste artistene og om de siste trendene fra kulturlivet i Oslo.

Publisert

Nasraldin «Nasrii» Mohamed Ahmed (30) har tidligere vært programleder i YLTV. Nå satser han på å lage musikk. Fatos Gela (29), alias DJ Fatos, driver det kjente utelivskonseptet Club Gela.

Hver onsdag skal kompisene publisere nye episoder av deres og VårtOslos siste podkast, Listeplass. De to vennene, som har holdt sammen i over ti år, ønsker å oppdatere oslofolk på det nyeste innen musikk, kulturtrendene alle snakker om, og hvor du bør dra denne uka.

– Navnet på podden henspeiler på det å være oppført på listeplassen til et utested, altså om å kunne gå direkte uten å stå i kø eller måtte betale noe. Alle vil ha listeplass, smiler Nasrii

Fatos Gela og Nasraldin «Nasrii» Mohamed Ahmed.
Fatos og Nasrii gleder seg til å utfolde seg på sin og VårtOslo podkast, Listeplass.

Har lenge ønsket å podkaste

Da Nasraldin fikk tilbud om å inngå et samarbeid med VårtOslo, ble det vanskelig å takke nei, forteller han. I tillegg han med seg kompisen Fatos.

Fatos forteller at de har hatt et ønske om å starte en podkast i lang tid. Etter en lengre vurdering av flere aktører, innså de to at VårtOslo var en god match.

– For oss er det viktig at vi får lov til å utfolde oss. Vi vil ha det gøy, samtidig som vi følger en rød tråd. Da vi ble kjent med VårtOslo og lærte hva de sto for, var valget veldig lett, sier Fatos.

– Morsomt og informativt

For begge to er hiphop hovedsjangeren, men det går gjerne også i pop og R&B.

– Vi vil folk skal få informative, men morsomme oppdateringer. Ved å høre på oss vil folk få greie på nyhetene fra utelivet i byen, sier Nasrii.

På den siste podden gleder de seg over at 50 Cent er på turne med skiva «Get rich by trying» og kommer til Oslo. Og heldigvis er ikke konserten på Telenor arena, med sin forferdelige lyd, men på Oslo Spektrum.

De to vil også invitere gjester i studio. Og i kommende pod har de invitert den fremadstormende artisten Makosir (20).

– Glad i å chatte

– Fatos er god til å få folk til å føle seg komfortabel. Jeg føler jeg er god på kulturen, på det faglige. Også er jeg glad i å chatte og lytte.

Fatos Gela og Nasraldin «Nasrii» Mohamed Ahmed.
Fatos og Nasrii er godt etablerte og har innsidekunnskap om hva som beveger seg i Oslo uteliv.

– Favorittartisten er Drake, favorittutestedet er Dattera til Hagen, sier Nasrii.

Fatos på sin side trekker frem Chris Brown og utestedet Raadhuset.

– Ironisk nok er verken jeg eller Fatos fra Oslo (de to er fra Vegårshei og Stjørdal), men etter 7-8 år i byen er vi blitt veldig glade i byen, forteller Fatos.

HER ER DEN: Du finner Listeplass på Spotify og Apple Podkaster. Og her.

Powered by Labrador CMS