Vålerenga fotball

Jørgen Ingebrigtsen t.h. Foto VIF fotball

Her er Vålerenga Fotballs nye fysiske trener

Publisert

Vålerenga Fotball forbedrer støtteapparatet med fysisk trener Jørgen Ingebrigtsen. I likhet med Deila kommer han fra Strømsgodset

Oppladingen til fotballsesongen 2017 er allerede godt i gang, og den ofte forhatte sesongoppkjøringen, med harde fysiske økter, ligger foran spillerne. Etter skuffende resultater de siste par sesongene satser Vålerenga Fotball på at årets sesong skal bli en opptur. Et viktig moment i denne satsingen går på å forbedre støtteapparatet rundt A-laget.

Ser frem til å starte i VIF
Siste tilskudd, Jørgen Ingebrigtsen, er hentet inn fra Strømsgodset og gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

– Neste kapittel handler om Oslo og Vålerenga Fotball. Det handler om et prosjekt som jeg gleder meg stort til å være en del av. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, en ny klubb og en ny by, sier Ingebrigtsen til Harstad Tidende.

Ønsker ikke et skademareritt
Ingebrigtsen er allerede godt i gang med arbeidet blant spillegruppa på Valle. Han er klar på at hans viktigste oppgave er å legge forholdene til rette for at klubben skal slippe å oppleve et skademareritt gjennom de kommende sesongene.

– VIF har en strålende spillergruppe og et veldig dyktig støtteapparat. For meg handler det om å ha flest spillere tilgjengelig til enhver tid. Målet er at gutta skal få den nødvendige fysiske formen gjennom spill på feltet og ha flest mulig fotballøkter i året. Spillere som kommer tilbake fra skade, får naturligvis et individuelt opplegg, sier han til klubbens hjemmesider.

– Jørgen er en dyktig trener
Hovedtrener Ronny Deila, som kjenner Ingebrigtsen godt fra deres samarbeid i Strømsgodset, er strålende fornøyd med å ha sin tidligere støttespiller tilbake på laget.

– Jørgen er en svært dyktig trener. Han vet hva som skal til for at gutta skal være best mulig forberedt til trening og kamp. I tillegg er han veldig flink til å få ut det fysiske potensialet til laget og individet, sier Deila.

Powered by Labrador CMS