Vålerenga-profil Isabell Herlovsen truer med å legge opp om ikke klubben lar henne si op kontrakten med osloklubben lar henne finne seg en ny klubb. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Vålerenga-profil Isabell Herlovsen truer med å legge opp etter krangel med klubbledelsen

– Jeg føler at jeg blir fysisk dårlig av å dra dit, og jeg gleder meg ikke til å skulle dra på trening., sier landslagsprofil Isabell Herlovsen.

Publisert

Bakgrunnen for konflikten mellom landslagsprofilen og klubblaget skal være et konfliktfylt forhold til trener Monica Knudsen, melder NRK. Herlovsen hevder blant annet at hun er blitt anklaget for å ha sabotert treninger, og mener i tillegg at hun skal ha blitt tvunget til å trene med skade. Nå mer enn antyder hun at karrieren kan være over.

— Hvis ikke det har skjedd noe innen jul, er jeg ferdig som fotballspiller. Jeg føler meg presset av Vålerenga til å legge opp. Jeg har ikke noe annet valg, sier fotballprofilen.

Vålerenga-trener Monica Knudsen henviser til at saken "håndteres av VIFs ledelse", og opplyser til NRK at hun ikke har ytterligere kommentarer.

Vil ikke slippe stjernespissen

Vålerengas sportslige leder Eli Landsem tar derimot til motmæle mot påstanden fra Herlovsen om at hun har blitt tvunget til å trene med skade.

– Hun ble testet, og det er noe vi gjør med alle spillere som er skadet, sier Landsem til statskanalen.

Landsem er klar på at det ikke er aktuelt å slippe landslagsspissen.

– Vi har skrevet en treårskontrakt med Isabell. Det har gått ett år, og det vil si at vi har to år igjen av den. Begge parter må ha respekt for kontrakter som er skrevet. Vi kan selge, men vi avslutter ikke bare kontrakten, understreker sportssjefen.

Den siste tiden skal det ha vært flere møter mellom Herlovsen og ledelsen i Vålerenga. Også spillerforeningen NISO skal ha deltatt.

Powered by Labrador CMS