Kombinertkongen fra Heming og verdenscupvinneren, Jarl Magnus Riiber, sammen med kongefamilien i Holmenkollen, representert ved Dronning Sonja, Kong Harald, og kronprins Haakon, etter en tidligere seier for et par år tilbake. Nå gjør han seg klar for nytt Kollen-renn.

Heming-løperen vil være klar til hjemmebane i Kollen – står over Lahti

Jarl Magnus Riiber skal teste skulderen inn mot rennene i Holmenkollen neste helg og dropper derfor verdenscuphelgen i finske Lahti.

Publisert

26-åringen har allerede sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen. Jarl Magnus Riiber prioriterer nå å optimalisere mot rennene på hjemmebane i hovedstaden i mars.

Heming-utøveren skal derfor teste skulderen som kan bli operert etter sesongen. Den har flere ganger hoppet ut av ledd.

Jarl Magnus Riiber under 10 kilometer kombinert i Holmenkollen i 2022 med sportssjef Ivar Stuan på sidelinja.

– Jarl har hatt en fantastisk sesong. Krystallkula er hans med fire renn igjen av sesongen. Nå står han over Lahti for å være maksimalt forberedt inn mot Kollen og deretter prøve-VM i Trondheim. Det er ingen tvil om at Jarl ønsker å teste hva skulderen tåler av belastning, sier sportssjef Ivar Stuan i en pressemelding.

Denne helgen er det skiskytterne som regjerer i Holmenkollen der det pågår verdenscup i grenen frem til søndag. Fredag lettet omsider Kollen-tåka noe og gjorde det mulig å gjennomføre renn.





Powered by Labrador CMS