Da London pub gjenåpnet mandag kveld var det stappfullt inne og lange køer for å komme inn. I natt valgte puben å evakuere gjester etter et høyt smell.

I natt: London pub evakuerte gjester etter høyt smell

Etter at det ble meldt om et smell i Tordenskiolds gate i natt, valgte London Pub ved C.J. Hambros plass, å evakuere sine gjester til kjelleren.

Publisert

Dørvaktene på London Pub ble varslet av kolleger på et annet utested, som hadde hørt samtaler om smellet i Tordenskiolds gate.

— London Pub valgte derfor – på eget initiativ – å evakuere sine gjester, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

— Ingen tegn til at det har vært skyting

— Det er ikke noe politiet har gjort eller bedt dem om å gjøre, sier operasjonslederen.

Politiet har flere patruljer i Oslo sentrum. De har ikke registrert noen unormal atferd.

— Vi jobber med å finne ut av hva dette smellet eventuelt kan være, men vi har per nå ikke snakket med noen som har hørt det selv, sier Sandnes.

— Det er ingen tegn til at det skal ha vært en skyting eller lignende, og det er per nå ingen grunn til bekymring, legger hun til.

Flere patruljer var natt til onsdag ved C.J. Hambros plass utenfor Per på hjørnet, London Pub og Herr Nilsen.

Terror- og drapssiktet nekter å la seg avhøre

Kåre Arvid Hesvik (født i 1962) og Jon Erik Isachsen (født i 1968) ble drept da 43 år gamle Zaniar Matapour åpnet ild mot utestedene Per på hjørnet og London pub i Oslo natt til lørdag.

Ti personer ble alvorlig skadd og elleve lettere skadd.

Matapour er siktet for drap, drapsforsøk og terrorhandlinger, og han er varetektsfengslet i fire uker, de to første underlagt full isolasjon.

Den terrorsiktede mannen har nektet avhør så lenge politiet gjør opptak. Begrunnelsen er at han frykter at opptakene vil bli manipulert.

Powered by Labrador CMS