Oslo 20211201. KFUM Oslos Remi-Andre Svindland under kampen i fotball mellom KFUM Oslo og Sogndal p Intility Arena i Oslo.Foto: Annika Byrde / NTB
Remi-André Svindland ble matchvinner for KFUM da han scoret kampens eneste mål mot Mjøndalen.

Går det mot opprykk? KFUM igjen opp andreplass i 1. divisjon

Remi-André Svindland ble matchvinner med kampens eneste mål da KFUM Oslo igjen plasserte seg nest øverst i 1. divisjon. Med seier over Mjøndalen er Oslo-laget sju poeng bak serieleder Fredrikstad.

Det drøyde en snau time før målet kom på Ekeberg. Det var hjemmelaget og KFUMs Remi-André Svindland som kom alene og scoret sikkert mot Mjøndalens sisteskanse Thomas Kinn.

Bryne holdt Kristiansund til 1-1. Hjemmelaget tok ledelsen fem minutter ut 2 omgang ved Duarte Moreira, men Marius Broholm satte utligningen i siste ordinære spilleminutt.

Fem poeng foran Start

Dermed er det Kristiansund som er nummer seks og på den siste kvalifiseringsplassen.

Verken Start eller Moss klarte å score i Kristiansand. Sørlendingene kjemper om direkte opprykk og har fem poeng opp til KFUM.

Moss har fortsatt håp om å ta seg til kvalifisering med sine 31 poeng.

Raufoss er heller ikke parkert i kampen om kvalifisering selv om det bare ble 1-1 hjemme mot Sandnes Ulf. Andreas Helmersen gjorde 1-0 etter 68 minutter, mens Sandnes Ulf utlignet fra straffemerket ved Tommy Høiland kvarteret før slutt.