Tidligere Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson er med i Leeds-troppen, som møter Manchester United på Ullevaal stadion onsdag kveld.

Manchester United med stjernegalleri til Ullevaal

United-manager Erik ten Hag tar med seg flere av sine største profiler når Manchester United setter kursen mot Norge før onsdagens treningskamp mot Leeds på Ullevaal stadion.

Publisert

Med på flyet fra nordvest-England til Oslo er blant andre Raphaël Varane, Jadon Sancho, Lisandro Martinez og nyervervelsen Mason Mount. Engelskmannen, som nylig ble hentet fra Chelsea, kan dermed få sin Manchester United-debut onsdag.

I United-troppen mangler imidlertid profiler som Marcus Rashford, Casemiro og Christian Eriksen. De var alle med sine respektive landslag i juni og tar dermed ikke del for fullt før senere i måneden.

Vålerenga-gutten Klaesson i Leeds-troppen

Manchester United møter Leeds på Ullevaal stadion onsdag ettermiddag, og de rødkledde har funnet plass til norske Isak Hansen-Aarøen i troppen. 18-åringen er ventet å få flere muligheter til å vise seg fram denne sommeren, og unggutten er derfor ikke en del av den norske G19-troppen som spiller EM i Malta.

Også hos Leeds er det norske bidrag i troppen. Kristoffer Klaesson og Leo Hjelde er begge ventet å være en del av de hvitkleddes tropp mot Manchester United. Yorkshire-klubben har nylig ansatt Daniel Farke som ny hovedtrener.

Hele troppen ligger ute på Manchester Uniteds hjemmesider.

Powered by Labrador CMS