Oslo 20220419. Skeids Johnny Buduson under 1. divisjonskampen mellom Skeid og Brann på Nordre Åsen kunstgress.Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Skeids Johnny Buduson scoret oslolagets første mål og kan smile etter å ha sjokkert serieleder Kristiansund.

Skeid rystet serielederen. Ledet 2-0 over Kristiansund til pause

Etter drøye halvtimen spilt tok Skeid ledelsen 1-0 etter å ha scoret på straffe. Drøyt fem minutter senere sjokkerte oslolaget igjen serieleder Kristiansund.

Kristiansund var 1. divisjons serieleder før runden med 17 poeng, mens Skeid lå nest nederst med stusslige seks poeng.

Ti minutter før pause var det likevel Skeid som gikk opp i føringen da Johnny Buduson satte et straffespark i mål.

Endte med poengdeling

Fem minutter senere doblet Marcus Melchior ledelsen for oslolaget.

Leander Alvheim reduserte for Kristiansund tjue minutter ut i 2. omgang. 18-åringen fullførte opphentingen på egen hånd da han utlignet til 2-2 på overtid.