Oslo 20240219. Politiet jobber på stedet etter at en person er skadd etter en knivstikking i Storgata. Skaden betegnes som alvorlig.Foto: Annika Byrde / NTB
Storgata ble sperret i begge retninger. En person er alvorlig skadd etter knivstikking mandag kveld.

En person funnet knivstukket i Storgata. Trikker og busser ble stanset

Politi og ambulanse rykket ved 20.30-tiden ut til melding om knivstikking i Storgata. - Vi vurderer skaden som alvorlig, sier politiet om personen som er skadd. Kollektivtransport gjennom Storgata ble stanset etter hendelsen.

Publisert

Det var en periode stans for alle busser og trikker gjennom Storgata, men like etter klokken 21.00 er den i gang igjen.

Politiets innsatsleder på stedet opplyser at mannen som ble knivstukket, er fraktet til Ullevål sykehus og at vedkommende er bevisstløs.

Ber vitner ta kontakt

– Vi er i en etterforskningsfase nå. Vi vet veldig lite om gjerningspersonen og har ingen vitner til hendelsen, sier innsatsleder Brian Skotnes.

Oslo 20240219. Politiet jobber på stedet etter at en person er skadd etter en knivstikking i Storgata. Skaden betegnes som alvorlig.Foto: Annika Byrde / NTB
Mannen som er knivstukket ble funnet ved denne trikkeholdeplassen i Storgata.

Han ber eventuelle vitner til hendelsen ta kontakt med politiet.

Mannen ble funnet på en trikkeholdeplass i Storgata, men ettersom det ikke er noen vitner til hendelsen er politiet i tvil om det er her han har blitt knivstukket.

– Vi jobber nå med å sikre spor, blant annet gjennom video. Vi har veldig få ledetråder og går bredt ut med etterforskningen, sier Skotnes.

Han opplyser at Storgata er delvis sperret av mens politiet jobber på stedet.

Powered by Labrador CMS