- Jeg gleder meg veldig til å tiltre stillingen som daglig leder, sier Oppøyen.
- Jeg gleder meg veldig til å tiltre stillingen som daglig leder, sier Oppøyen.

Jonas Oppøyen blir ny daglig leder i Vålerenga ishockey. – Jeg gleder meg

32-åringen har ved siden av sin hockeykarriere utdannet seg som statsautorisert regnskapsfører. Han kommer nå fra jobben som daglig leder i Opp Regnskap AS, et selskap han grunna selv for tre år siden.

Publisert

Jonas Oppøyen (32) er et godt kjent navn for alle som har fulgt med Vålerenga. Nå tiltrer han som daglig leder i klubben.

– Dette er en stor mulighet og noe jeg har drømt om å få gjøre, så jeg ble veldig glad da jeg ble spurt. Jeg gleder meg veldig til å få jobbe for klubben i mitt hjerte igjen, og få lov til å ta fatt på nye utfordringer som daglig leder, sier Oppøyen.

– Med et langsiktig perspektiv og de dedikerte og kompetente menneskene i og rundt organisasjonen skal vi fortsette arbeidet med å bygge en velfungerende administrasjon som legger grunnlaget for sportslige resultater og en enda bedre publikumsopplevelser, sier Oppøyen.

– Inspirerende leder

Styrelder Tor Helge Eikeland i Vålerenga Ishockey AS, sier følgende om ansettelsen av Jonas Oppøyen.

– Styret i Vålerenga Ishockey AS er overbevist om at Oppøyen vil være en inspirerende og dynamisk leder som har alle egenskaper og rett kompetanse for å føre klubben videre i den spennende tiden vi nå er inne i.

Vålerenga avsluttet forrige sesong med det høyeste publikumssnittet i klubbens historie og er et av landets mest attraktive sponsorobjekter. – Vi har stor tro på at Jonas vil føre dette arbeidet videre, sier Eikeland.

Oppøyen vil tiltre stillingen 1. september.

 

Powered by Labrador CMS