Vålerengas kvinner gjør mandag kveld omsider avspark i Toppserien.

Vålerenga-damene sesongdebuterer mandag kveld

Etter avlysningen lørdag, er det nå klart for serieåpning for Vålerenga-damene.

Snø og sterk vind skapte store utfordringer for flere kamper under damenes serieåpning i fotball lørdag ettermiddag.

Intility Arena snødde og blåste det så mye at kampens dommer så seg nødt til å avlyse kampen like før avspark.

Det førte til at Norges Fotballforbund bestemte seg for at hjemmekampen mot Stabæk skulle utsettes.

Nå er den flyttet til mandag kveld klokken 19.00.

Da kan en av de store utfordrerne til årets seriegull endelig starte sesongen på eget gress.

258 tilskuere på Grorud

Også Røas kamp mot Kolbotn måtte vente som følge av værforholdene, men ble spilt søndag.

Intility Arena i vintervær tidligere denne sesongen. Lørdag gjorde vind og snø til at det ble vanskelig å gjennomføre kamp som planlagt.

258 tilskuere hadde tatt turen til Grorud idrettspark, der kampen ble gjennomført med Haakon Arve Pedersen Bue som dommer.

I scoringshumør på Røa

Her scoret Røas Julie Hoff Klæboe fra straffemerket allerede etter åtte minutters spill, og etter 35 minutter doblet Sarah Suphellen ledelsen.

Fem minutter senere reduserte Johanne Fridlund til 1–2 for Kolbotn. Synne Masdal scoret 3–1-målet noen minutter før pause. Etter halvspilt kamp sto det 1–3.

Hoff Klæboe økte ledelsen da hun satte inn 4–1 noen minutter ut i andre omgang. Eline Hegg (Kolbotn) scoret på straffe da det var spilt en halv time i andreomgangen. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 2–4.