Oslo 20221001. Vålerengas Odin Thiago Holm under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Strømsgodset på Intility Arena.Foto: Christoffer Andersen / NTB
Odin Thiago Holm fra tiden i Vålerenga-drakt. I sommer gikk han til skotske Celtic.

Tidligere VIF-spiller Odin Thiago Holm utvist etter ti minutter i mesterligadebut

Odin Thiago Holm ble byttet inn til sin Mesterliga-debut for Celtic, men fikk bare ti minutter før han ble utvist for en stygg takling.

Odin Thiago Holm ble byttet inn etter 58 minutter i bortekampen mot Feyenoord.

Ti minutter senere gikk han hardt inn i en takling og satte knottene i leggen på Mats Wieffer. Dermed ble han utvist og måtte slukøret forlate banen i Rotterdam.

Celtics andre røde

Det var Celtics annet røde kort på bare fire minutter. Like før laget Gustaf Lagerbielke straffe og ble utvist.

Calvin Stengs sendte Feyenoord i ledelsen på overtid av 1. omgang med et flott frisparkmål. Til slutt endte det med 2-0 til det nederlandske laget.

Holm gikk fra Vålerenga 1. juli i år og har spilt fem kamper for Celtic hittil denne sesongen.