Politi med hund i arbeid på stedet der voldshendelsen fant sted.

To kvinner funnet skadet i og ved Frogner-leilighet: – Har ikke funnet de mistenkte

En kvinne ble funnet blodig i ansiktet utenfor adressen mens en annen lå skadet inne i leiligheten etter en voldshendelse på Frogner mandag formiddag.

Publisert

Da Oslo-politiets operasjonssentral meldte om voldshendelsen klokken 10.17 jobbet politiet fortsatt med å få oversikt over hendelsesforløpet.

– Politiet fikk melding klokken 09.41 fra en melder om en dame på utsiden av adressen som var blodig i ansiktet. Da politiet kom til stedet fikk vi også kontakt med en mann på utsiden. Denne mannen sa at det lå en annen skadet kvinne oppe i en leilighet. Vi tok oss opp til leiligheten og fant en skadet kvinne med skader forenlig med en skarp gjenstand, opplyste operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt.

De to fornærmede ble kjørt sykehus mens politiet søkte etter mistenkte. Mannen har status som vitne i saken.

Politiet rykket ut etter melding om en voldshendelse på Frogner mandag ettermiddag.

Antatt skarp gjenstand i bruk

– Både den blodige kvinnen på utsiden av adressen og kvinnen i leiligheten har skader forenlig med bruk av en skarp gjenstand. De betegnes som letter skadet av helse, kunne Langengen informere om.

Operasjonslederen opplyste til NTB at politiet foreløpig ikke kunne si noe om hvor mange personer som befant seg i den aktuelle leiligheten i leilighetshotellet på adressen i Skovveien der politiet bekrefter at voldshendelsen har skjedd:

– Det er uklart, vi jobber med å få mer oversikt over hva som har skjedd i leiligheten.

Dette er i dette området på Frogner politiet rykket ut til etter voldshendelsen mandag formiddag. Her avbildet ved en tidligere anledning.

Siktet for grov kroppsskade

– Vi ser etter to mistenkte som vi vet hvem er. De er begge siktet for grov kroppsskade, sier Thomas Pedersen Enger, leder ved Kriminalvakten, til Aftenposten mandag ettermiddag.

– De er besluttet pågrepet, så vi søker etter dem. I tillegg gjør vi kriminaltekniske undersøkelser på stedet, fortsetter Enger, som legger til at de siktede er kjenninger av politiet.

Politiets etterforskningsleder på stedet der voldshendelsen fant sted.

Ikke funnet mistenkte

I en oppdatering klokken 12.18 melder politiet at de etter søk ikke har funnet gjerningspersoner etter voldshendelsen. 

– Politiet har søkt, men ikke funnet de mistenkte som vi ser etter. Politiet oppretter sak på forholdet.

Powered by Labrador CMS