Else Kåss Furuseth kaster et blikk på sin utkårede, Tommy Johansen, etter vel gjennomført bryllup i Oslo Spektrum lørdag kveld.

Lykkeønskningene renner inn til Else og ektemannen etter Spektrum-bryllupet

Mens noen har følt seg snytt for bryllup på TV, ønsker tusenvis det nygifte brudeparet Else Kåss Furuseth og Tommy Johansen hell og lykke i sosiale medier dagen derpå.

Publisert

Nærmere 7500 personer satt i salen da Else Kåss Furuseth (43) hadde invitert til bryllup i Oslo Spektrum. Den utkårede brudgommen var Tommy Johansen (49) fra Sandefjord.

«Og hadde det ikke vært for det idiotiske påfunnet, så hadde jeg aldri møtt Tommy. Lenge leve idiotien. Og kjærligheten. Og tusen takk for kjærlighetsdugnaden, alle sammen», het det blant annet i en oppdatering fra den Bislett-bosatte komikeren og programlederen på Instagram lørdag kveld etter vielsen.

Innlegget har i skrivende stund i overkant av 93.000 likerklikk og 4600 kommentarer.

Tommy Johansen og Else Kåss Furuseth hånd i hånd foran det store publikummet.

«Velkommen til familien»

Elses søster, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, delte søndag en hilsen til brudeparet på samme plattform, innledet av en video av det rørende gjensynet søstrene imellom under bryllupet.

Else gir søsteren en god klem etter overraskelsesvisitten.

«Gratulerer, Else og Tommy. Tidenes feiring av et nydelig par! Maeve og jeg rakk det akkurat i et amazing race-aktig snikeopplegg. Hurra for kjærligheten, og velkommen til familien», skriver søsteren med henvisning til at hun rakk frem til Norge med sin egen lille datter på slep fra Australia, der hun har oppholdt seg den siste tiden sammen med familien.

Komiker Martha Leivestad, som sto for et av humorinnslagene under bryllupsfesten, meddeler følgende i et innlegg på Instagram: 

Sangteksten fra et humorinnslag lå igjen på gulvet etter at Else Kåss Furuseth og Tommy Johansen hadde giftet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld.

«Jeg elsker bryllup! Spesielt i Oslo Spektrum! Gratulerer Else og Tommy – dere er så bra sammen. Takk for at jeg fikk holde tale og synge foran 7500 stk!! Wææ!!»

Skuespiller Henriette Steenstrup, som holdt tale under bryllupsfesten i Oslo Spektrum, hyller foruten sin mangeårige venn Else også brudgommen Tommy i et innlegg på Instagram

«For en kveld. Og altså Else du vet hva jeg føler om deg. Men altså Tommy. For en styrke. For et mot, ikke å gifte seg med Else det må være det smarteste man kan gjøre men å stå lun og rank gjennom en hel kveld foran 7500 og bare være helt seg selv. Dette eventyret gleder jeg meg til fortsettelsen av. Og jeg mente det jeg sa i talen. Nå må vi andre la dere litt i fred fremover. Hurra for kjærligheten». 

Tommy omfavner sin Else.

Snytt for TV-sending

Hilsenene fra venner og fans strømmer med andre ord inn. På forhånd skrev mange at de følte seg snytt fordi vielsen ikke skulle sendes på TV, men søndag var det stort sett hjerter og lykkeønskninger å se i sosiale medier.

Else på storskjerm under eget bryllup i Oslo Spektrum.

Komikeren og programlederen har vært singel i flere år og bestemte seg for å bli gift før hun hadde funnet en kjæreste. Det skulle skje i april, og TV-seerne ble grundig oppdatert gjennom vinteren, men da kvelden kom, var seerne ikke invitert. De har grunn til å føle seg lurt av bruden, mener Aftenpostens kulturkommentator Ingrid Åbergsjord.

Fra venstre John Brungot, Anniken Huitfeldt, Einar Tørnquist, Markus Neby og Calle Hellevang Larsen på rød løper før Else Kåss Furuseth giftet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld.

«Else Kåss Furuseth vant hjertet til kokken Tommy – og hele Oslo Spektrum. Men TV-seerne ble snytt for det rørende øyeblikket. De ble rett og slett dumpet», skriver hun.

Publikummere Vibeke og Vigdis før Else Kåss Furuseth giftet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld. De var blant 7500 som fikk med seg begivenheten.
Langbord, rosa teppe og brudepar som omfavner hverandre i Oslo Spektrum.
Sigrid Bonde Tusvik lodder stemningen blant publikum.
Bryllupet til Else Kåss Furuseth fant sted i Oslos storstue.
John Brungot og Calle Hellevang Larsen med en gigantisk bryllupskake.
Slapstickshow med bryllupskake.
Komikerne Einar Tørnquist og Magnus Devold bidro på scenen.
Oslo Spektrum var så godt som fullsatt.
Henriette Steenstrup hyller brudeparet.
Martha Leivestad rekker armen i været under sitt humorinnslag med fellessang på rosa papir.
Brudeparet på storskjerm.
Tone Damli synger foran bryllupsgjestene.
Tusenvis fikk med seg bryllupet.
Komikerkollega Lars Berrum tok ordet.
Ramon opptrer.
Jonis Josef holdt «takk for maten»-tale.
Elses tidligere programledermakker Markus Neby i aksjon.
Publikum klapper i begeistring.
Chris Holsten synger.
Staysman fyrer av konfettikanon.
Bobbysocks deltok på bryllupsfesten.

En lang rekke kjendiser fikk derimot overvære det ikke juridisk bindende bryllupet, blant dem Anniken Huitfeldt, nylig utnevnt til Norges ambassadør i USA.Powered by Labrador CMS