Tommy Johansen var brudgom da Else Kåss Furuseth giftet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld. Paret ble viet av Bjørn Eidsvåg som nylig selv fikk sin egen overraskelsesfest i Oslo Spektrum i forbindelse med sin 70-årsdag.

Her gifter Else Kåss Furuseth seg foran tusenvis i Oslo Spektrum – han er hennes utkårede 

Else Kåss Furuseth (43) leide Oslos storstue til eget bryllup uten å ha en utkåret ved sin side. Lørdag kveld giftet hun seg imidlertid med Tommy Johansen (49) fra Sandefjord.

Publisert

Det noe uvanlige showet «Else gifter seg» gikk for nesten fullsatt sal med 7500 publikummere i Oslo Spektrum lørdag kveld.

7500 publikummere hadde plass i Oslo Spektrum under Else Kåss Furuseth sitt bryllup.

«Else Kåss Furuseth har, etter mange år som singel, bestemt seg for å gifte seg. Hun har derfor booket Oslo Spektrum, til det som forhåpentligvis skal bli livets store kjærlighetsfest. Kjolen er klar. Bryllupssangeren er klar. Lokalet er klart. Det eneste som mangler er en mann å gifte seg med. Vil hun finne ham i tide?», het det i arrangørens egen beskrivelse av arrangementet.

Spenningen var med det stor, men lørdag kveld kunne den Bislett-bosatte komikeren og programlederen fra Jessheim altså til slutt gi sitt ja i Oslos storstue. 

Else Kåss Furuseth følges frem av sin far, Kristian Furuseth, før giftermålet i Oslo Spektrum lørdag kveld.

Hennes utkårede er Tommy Johansen (49) fra Sandefjord.

Brudeparet kysser etter å ha gitt hverandre sitt ja i Oslo Spektrum.
Tommy Johansen var brudgom da Else Kåss Furuseth giftet seg i Oslo Spektrum lørdag kveld.

Else ble fulgt til vielsen av sin far, Kristian Furuseth. Også hennes søster, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, var blant dem som entret scenen under bryllupsfesten i Oslo Spektrum.

Selve vigselen var det rockeprest Bjørn Eidsvåg, som nylig selv ble hedret med overraskelseskonsert foran 5000 tilskuere i Oslo Spektrum i forbindelse med sin 70-årsdag, som sto for.

Cecilie Ramona Kåss Furuseth, som egentlig skulle være i Australia og av den grunn forhindret fra å komme, kom på overraskelsesbesøk og rørte søster Else Kåss Furuseth til tårer. Ved siden av står Elses ferske ektemann, Tommy Johansen.

«Det gikk! Tenk at kjærligheten finnes! Jeg vet ikke helt hva jeg så for meg da jeg før jul fortalte alle at det var noe som mangla i livet, og at jeg, i et blaff av det som enten var galskap eller idioti, kanskje aller helst begge deler, hadde booket Oslo Spektrum for å gifte meg. Uten å ha vært på så innmari mange kaffedates de siste åra», skriver Else selv i et innlegg på Instagram lørdag kveld.

«Det føles som en evighet siden nå. Og hadde det ikke vært for det idiotiske påfunnet, så hadde jeg aldri møtt Tommy. Lenge leve idiotien. Og kjærligheten. Og tusen takk for kjærlighetsdugnaden, alle sammen», fortsetter hun i innlegget, ledsaget av Carolas hit «Tommy tycker om mig».

Else viser frem gifteringen med ektemannen Tommy ved sin side.
Bobbysocks på scenen under Elses bryllup.
Staysman showet for brudeparet.
De nygifte side om side etter endt bryllupsfest på scenen i Oslo Spektrum.Powered by Labrador CMS