DEBATT

Jeg er dypt og inderlig skuffet over det byrådet gjør for oss som er fattige.

– Jeg er rasende! Det er ikke så ofte jeg er det, men nå er jeg fanden spare meg rasende

Jeg måtte skrive under på ny leiekontrakt for min kommunale bolig, og, hold dere fast: Husleia har friskt og freidig gått opp fra 10400 til deilige 14.400 omtrent. Jeg merker at jeg blir forbanna. Så, jeg har sendt nedenstående brev til byråden og bystyret.

Publisert

Høystærede Byråd.

Jeg ber om at denne sendes til alle bystyremedlemmene.

Jeg bor i en kommunal bolig på 46 nedslitte kvadratmeter. I tillegg er jeg leder i Rådet for mennesker med funksjonsnedsettelse i bydel St Hanshaugen. Jeg har holdt på med det i tolv år.

Jeg bor i en omsorgsbolig. Nå har jeg måttet skrive under en ny leiekontrakt, og DU VERDEN! Husleia gikk opp fra 10.400 (som er alt for mye), til 14.417 kroner i måneden.

Leiligheten min er nedslitt. Er dette en solidarisk boligpolitikk?

Det dette fører til er at jeg må ha sosialstønad og bostøtte. Hva i huleste mener dere med dette? Dere er et rødgrønt byråd, men dere glemmer tydeligvis oss som bor i kommunale boliger.

Solidariteten går bare så langt. Dere driter i oss. Før valget ble det lovet at man skulle gå gjennom leieprisene for kommunale boliger. HUHEI! Det førte altså til at husleia mi økte med fire tusen (4.000) kroner. Jeg er dypt og inderlig skuffet over det dere gjør for oss som er fattige.

FY!

Er dette solidarisk? Er dette det sosialdemokratiet skal stå for? Fanden spare. Jeg lurer veldig på hva begrunnelsen deres er for dette. Jeg lurer på om dere vil gjøre noe med det. For meg er dette katastrofe. Og jeg merker at jeg ikke finner meg i det. Det får være grenser.

Hva faen mener dere med dette? Er det dette gjennomgangen av leieutgiftene for kommunale boliger endte i, så kan dere, unnskyld uttrykket, DRA TIL HELVETE!

Skal jeg bo i telt?

Jeg beklager at jeg er skarp i tonen her (eller det gjør jeg egentlig ikke), men det får være grenser for hva vi skal betale.

Leiligheten jeg bor i har hatt to lekkasjer fra oven, derav sprekker i taket. Den var dessuten sliten da jeg flytta inn for rundt omkring tjue år sida.

Det er denne leiligheten dere nå tar over fjorten tusen kronasjer for. Jeg stemte på dere, men er nå usikker. Dette brevet publiserer jeg også på min Facebookside.

Powered by Labrador CMS