Med balkong, sentral beliggenhet på Rosenhoff og kort vei til sentrum, har mange vist sin interesse for denne leiligheten.

Over 100 har meldt seg på visning for denne leiligheten: – Responsen er overveldende

40 kvadratmeter på Rosenhoff har vist seg svært så ettertraktet.

Publisert

Intet mindre enn over 100 personer har meldt seg på visningen som finner sted torsdag, ifølge DNB Eiendom, avdeling Gamle Oslo – Bjørvika.

– Det er allerede avholdt en privatvisning i går med 40 stykker, dette for å avlaste fellesvisningen vi har i dag, forteller megler Ivar Egge.

Ivar Egge er ansvarlig megler for den 40 kvadratmeter store leiligheten i Jørgen Løvalds gate.

Megleren tar gladelig imot alle som kommer.

– Vi har ingen begrensning på antall påmeldinger, alle som vil se på boligen skal få en mulighet, sier Egge.

Han er ansvarlig megler for den 40 kvadratmeter store, innflytningsklare leiligheten med balkong i fjerde etasje på Jørgen Løvalds gate 1B på Rosenhoff som har fått mange til å melde sin interesse.

Prisantydningen ligger på fire millioner kroner.

– «Alt» i umiddelbar nærhet

– Det har alltid vært kamp om de minste leilighetene hvor «alt» ligger i umiddelbar nærhet, men det har virkelig snudd seg fra siste kvartalet i fjor, fastslår Egge. 

Han tror den sentrale beliggenheten og gangavstanden til sentrum er det som gjør at mange vil komme å ta en titt på selveierleiligheten med to tom bygd i 2012.

Like ved leiligheten ligger Rodeløkken kolonihager, og veien til Grünerløkka er kort.  

– Responsen er overveldende, og det er gøy å stå på visninger igjen, sier megleren fornøyd.

Slik ser stuen i leiligheten på 40 kvadratmeter ut.

Bra trykk i januar

Daglig leder ved samme eiendomsmeglerkontor, DNB Eiendom, avdeling Gamle Oslo – Bjørvika, Savera Arshad, mener det igjen er i ferd med å bli bedre sving på boligmarkedet i hovedstaden.

– Rett før jul la Eiendom Norge frem prognose for boligmarkedet, og de trodde enkelte byer ville få en sterkere utvikling enn den nasjonale, hvor særlig Oslo ville skille seg ut. Det viser seg å stemme i hvert fall hittil i januar, sier hun.

Store og små boliger 

– Trykket oppleves omtrent likt på både store og mindre boliger, men det er klart at de mest populære boligene skiller seg kraftigst ut.

Den daglige lederen ved eiendomsmeglerkontoret ser lyst på den videre utviklingen.

– I 2024 tror vi at et godt lønnsoppgjør sammen med rentenedsettelser og lav boligbygging vil trolig virke positivt på prisutviklingen, avslutter Arshad.



Powered by Labrador CMS