Backen Villiam Strøm er ferdig i Vålerenga hockey.
Backen Villiam Strøm er ferdig i Vålerenga hockey.

Villiam Strøm ferdig på Jordal. — Har vært fem fantastiske år

Tirsdag var en epoke over for backen Villiam Strøm, som ikke får fornyet kontrakten sin med Vålerenga ishockey. — De ter veldig trist å ikke få være med videre. Jeg føler jeg har mer å gi på dette nivået, sier trønderen selv.

Publisert

Sommeren 2018 tok en trønder veien fra Stavanger til isflata på Jordal. Da hadde Villiam Strøm (32) funnet det for godt å bytte ut isparketten i oljehovedstaden i vest med Oslos østkant.

Etter fem år og 225 kamper i den kongeblå drakta, er det nå slutt på Jordal for den storvokste backen.

— Veldig trist

Nyheten om Strøms framtid kommer dagen etter at også en annen Vålerenga-legende, Tobias Lindström, fikk beskjed om at heller ikke han får fornyet kontrakten med østkantklubben.

— Først og fremst må jeg si at det er veldig trist å ikke få bli med videre. Jeg hadde et stort ønske om å krone karrieren med et NM-gull med Vålerenga. Selv føler jeg at jeg har mer å gi, så jeg synes naturligvis at det er synd at klubben velger å gå en annen retning, sier han til klubbens hjemmesider.

Semifinalene mot Storhamar ble Villiam Stræms siste kamper i kongeblått.
Semifinalene mot Storhamar ble Villiam Stræms siste kamper i kongeblått.

— Utrolig kult

Selv er han veldig godt fornøyd med oppholdet hos Vålerenga, og han kan ikke få takket medspillere og fans nok.

— Det har vært herlig å kjenne hvor mye klubben betyr for mange. Jeg har fått mange hyggelige meldinger, og det har vært utrolig kult å være en del av. Jeg har gitt alt, jeg angrer ikke på noe, jeg har gitt av meg selv både på og utenfor isen. Nå er det trist at det tar slutt, men det har virkelig vært fem fantastiske år, sier Strøm.

— Et tungt valg

Sportssjef Anders Myrvold er raus med superlativene når han skal oppsummere Strøms tid i Vålerenga.

— Villiam har vært en viktig spiller både på og utenfor isen. Han har også vært en god bidragsyter når det gjelder å skape et godt miljø innad i spillergruppa, mener sportssjefen.

Myrvold kaller valget de nå har gjort for et følelsesmessig tungt valg.

Powered by Labrador CMS