Frps listetopp i Oslo Aina Stenersen vil gjøre kamp mot bompenger til hovedsak i valgkampen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Oslo Frp vil bruke 1. mai til bomaksjon

Arbeidernes dag er en ypperlig dag for å markere motstand mot bompenger, mener Fprs førstekandidat i Oslo, Aina Stenersen.

Publisert

Partiet vil markere motstanden flere steder i Oslo sentrum 1. mai, melder Nettavisen.

– Vi skal være veldig synlige, for dette her er en veldig usosial innføring av nye avgifter. Dette rammer veldig mange lavtlønte i Oslo, småbarnsforeldre, pensjonister og andre, sier Aina Stenersen til avisen.

Bompenger blir hovedsak

Hun viser til at det kommer 53 nye bomstasjoner i hovedstaden 1. juni. Stenersen har varslet at bompenger blir en hovedsak for Frp i valget og lover å fjerne alle bomstasjonene i Oslo om partiet havner i byråd. Bommene er en del av Oslopakke 3 og finansierer store veiutbygginger, men også kollektivtiltak og nye gang- og sykkelveier, både i Oslo og Akershus.

Les også: — Nok er nok, bomringen må vekk

Bompengemotstandere i Oslo kan også stemme på protestpartietFolkeaksjonen Nei til mer bompenger ved høsten valg. Men Stenersen avviser at hun frykter konkurransen fra det hun omtaler som et ensaksparti.

Powered by Labrador CMS