Annonse

Utforsk de beste passiv inntekt-kryptovalutaene: Caged Beasts, Cosmos og Solana

Passiv inntekt har blitt en ettertraktet vei for kryptoentusiaster som ønsker å tjene penger uten alt det harde arbeidet. Krypto staking i Cosmos (ATOM) og Solana (SOL) tokens tilbyr høy avkastning på toppen av brukernes investeringer.

I tillegg har den nye meme-mynten Caged Beasts (BEASTS) nettopp startet forhåndssalget, og kommer til å tilby et unikt referral-program. Fortsett å lese for å finne ut mer om disse passiv inntekt-investeringene!

Cosmos: Utnytter styrkene i interoperabilitet

Med fokus på interoperabilitet og sømløs kommunikasjon mellom blokkjeder, skiller Cosmos seg konsekvent ut i altcoin-markedet. Ved å investere i ATOM kan brukere satse sine tokens og tjene belønninger gjennom transaksjonsgebyrer og nyopprettede ATOM-tokens. Cosmos har fått et rykte på seg for bemerkelsesverdig ytelse og stabil verdiøkning. Som et eksemplarisk investeringsvalg gir krypto staking på ATOM investorer en sjanse til å delta i prosjektets vekst og bygge momentum mens du høster fordelene av en passiv inntekt.

Med sin dedikasjon til innovasjon og et ekspanderende økosystem har Cosmos et enormt potensial for de som ønsker å foreta passiv inntekt-investeringer, og avkastningen ligger for tiden på rundt 20% årlig.

Tjen passiv inntekt ved å krypto stake i Solana

Solana har seilet frem som en blokkjedeplattform med høy ytelse, som fanger oppmerksomheten til både investorer og utviklere. Med sine imponerende transaksjonshastigheter, lave kostnader og forpliktelse til skalerbarhet, tilbyr Solana en overbevisende staking-mulighet. Å investere i SOL innebærer å låse opp SOL-tokens for å sikre Solana-blokkjeden og tjene ekstra SOL som belønning. Dette Proof-of-Stake-systemet lar deltakerne ikke bare generere passiv avkastning på sine ubrukte tokens, men bidrar også aktivt til nettverkets stabilitet.

Ved å bekrefte transaksjoner og sikre nettverket blir SOL-innehavere belønnet med en gjennomsnittlig årlig prosentvis avkastning på 5,5 %. I tillegg gjør Solanas brukervennlige opplevelse, voksende økosystem og sterke markedstilstedeværelse det til et fristende alternativ for de som søker passiv inntekt i kryptoområdet.

Caged Beasts forsalg går live: Omfavn potensialet til passiv inntekt

Caged Beasts gir en unik mulighet for investorer som søker passiv inntekt og samfunnsengasjement. Dette desentraliserte prosjektet tar sikte på å omforme det finansielle landskapet ved å styrke samfunnet sitt og tilby en transparent og givende investeringsopplevelse. 

Caged Beasts introduserer en revolusjonerende 20 % referral-ordning, som lar brukere tjene passiv inntekt ved å henvise andre til prosjektet. Hver bruker kan opprette en referral-kode, og når noen bruker den koden til å gjøre et innskudd mottar du som henviser 20% av innskuddet i ETH, BNB eller USDT direkte til lommeboken din. Samtidig mottar investoren som bruker referral-koden også 20% flere BEASTS-tokens, noe som skaper et gjensidig fordelaktig insentiv for begge parter.

Etter hvert som Caged Beasts går videre gjennom hvert forsalgs-stadium (pre sale stadium) blir nye beist skapt, noe som gjenspeiler veksten og utviklingen av prosjektet. Ved å delta i de tidlige stadiene har investorer potensial til å dra nytte av optimismen rundt dette nye forhåndssalgsprosjektet. Gjennom sin innovative tilnærming til samfunnsdeltakelse og belønninger, streber Caged Beasts etter å skape et blomstrende økosystem som røsker opp i tradisjonelle finansielle systemer.

Når det gjelder å generere passiv inntekt i kryptoverdenen, har investorer en rekke alternativer. Caged Beasts-referral-ordning, staking på ATOM og staking på SOL gir ulike gode muligheter for investorer å tjene passiv inntekt. Caged Beasts forhåndssalg har nettopp gått live, så ikke gå glipp av denne muligheten til å tjene passive inntekter på investeringen din!

For mer informasjon om Caged Beasts:

Nettside: https://cagedbeasts.com

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

Powered by Labrador CMS