En person ble kjørt til sykehus etter en voldsepisode i Oslo sentrum mandag morgen.

Mann kjørt til sykehus etter voldsepisode i Ullevålsveien – tre pågrepet i leilighet

En person med mulig stikkskade ble mandag morgen kjørt til sykehus etter en voldsepisode. Politiet har pågrepet tre personer i tilknytning til hendelsen.

Publisert

– Vi fikk først melding om støy fra en leilighet. Da vi ankom stedet, kom vi i kontakt med en mann som fremsto som alvorlig skadd, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

Politiet meldte litt før klokken 08.00 at de var i kontakt med en person som hadde en mindre skade i låret, muligens en stikkskade.

Det var i en leilighet/oppgang nederst i Ullevålsveien voldsepisoden fant sted. 

Antatt alvorlig skadet

Den skadde mannen fikk behandling av ambulanse på stedet mens politiet jobbet med avhør av vitner og sikring av spor.

I en oppdatering ti minutter senere, meldte politiet at fornærmede ble kjørt til sykehus, tilsynelatende alvorlig skadet. 

Tre personer pågrepet

Politet opplyste samtidig at de hadde tatt seg inn i en leilighet de mener har tilknytning til hendelsen der de var i kontakt med flere personer.

Klokka 08.07 opplyste politiet i en Twitter-melding at de hadde kontroll på tre personer i den aktuelle leiligheten og at samtlige ble pågrepet med mistanke om tilknytning til voldsepisoden.

Leter etter mulig fjerde person

Hendelsen skal ha skjedd rundt klokken 07.30 mandag morgen, ifølge NTB.

Innsatsleder Monica Ingebrigtsen sier til Avisa Oslo at de mener leiligheten hvor de tre ble pågrepet kan være et mulig åsted.

– Vi søker også etter en mulig fjerde person, sier hun.

Politiet opplyste like før klokken 8.00 at mannen tilsynelatende var alvorlig skadd, men rundt klokken 9.30 sier oppdragsleder Gabriel Langfeld i politiet til nevnte avis at politiets forståelse er at fornærmede, en mann i 20-åra, ikke lenger er alvorlig skadd.

De tre pågrepne er to menn og en kvinne. Noen av de involverte er kjent av politiet fra før, blant dem fornærmede, skriver NTB.

Powered by Labrador CMS