Oslo 20170323.F.v.: René Dif, Lene Nystrøm og Søren Nystrøm Rasted gjør comeback med Aqua på turnéen We Love The 90s i Oslo, Stavanger og Bergen i april.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Aqua, som består av f.v. René Dif, Lene Nystrøm og Søren Nystrøm Rasted, holder konsert i Oslo Spektrum 2. november.

Stor interesse for Aqua. Konserten må flyttes til Oslos største scene

På grunn av stor pågang er konserten med Aqua i november flyttet. Musikkvideoen til «Barbie Girl» nådde i 2022 – før filmen – mer enn én milliard visninger på Youtube.

Publisert

Konserten som skulle være på Sentrum Scene lørdag 2. november flyttes til Oslo Spektrum, slik at enda flere fans skal få mulighet til å være med på festen, skriver Live Nation i en pressemelding.

Gjennombruddet kom tilbake i 1997 med debutplaten «Aquarium», der deres evige låt «Barbie Girl» var å høre. Da Greta Gerwig-filmen «Barbie» kom i fjor, førte det til en ny aktualitet for Aqua.

Barbie World

Sangen «Barbie World» av Nicki Minaj og Ice Spice byr på utdrag fra «Barbie Girl» og gjør at Aqua er nominert i kategorien beste sang laget til visuelle medier til årets Grammy-prisutdeling, som foregår 4. februar.

Totalt har Aqua solgt 38 millioner album og 7 millioner singler. Musikkvideoen til «Barbie Girl» nådde i 2022 – før filmen – mer enn én milliard visninger på Youtube.

Powered by Labrador CMS