Se musikkvideoen som viser hva folk finner på i Gamle Oslo under koronakrisen

Tøyen sportsklubb og KIGO ba folk om å sende inn sine videosnutter for å vise hva folk driver med der ute, under korona-pandemien. Resultatet har blitt denne søte musikkvideoen. #Smilegaranti

Publisert

I påskeferien er det felting 7 dager i uken og handling/ levering man- ons + påskaften Vanligvis samler Tøyen Sportsklubb og Kultur i Gamle Oslo (KIGO) folk i bydel Gamle Oslo for å trene, synge, danse, tull og tøyse sammen.

Men for tiden kan ikke folk møtes i en hall eller et musikkrom. Ungdom kan ikke gi hverandre en high five etter kampen eller holde hender på skolegårdsdisko.

Sportsklubben ba derfor folk om å sende videosnutter og vise hva de driver med der ute. «Litt fordi vi ville se de fine fjesene deres. Også er dette vår måte å samle dere på nå», sier klubben.

Gode Gamle Oslo

Så her kommer «Gode Gamle Oslo», 2020 versjonen. Kanskje du får noen ideer til hva kan finne på, og kanskje du ser noen kjente fjes?

– Vi ville lage en gladsak og fortelle hva folk i Gamle Oslo driver med i denne rare tiden, samt kanskje gi noen tips til aktiviteter. Derfor kontaktet vi Kigo som vi visste hadde laget en fin låt, foreller Sindre Andresen, som er leder av Tøyen Sportsklubb.

Sportsklubben sykler ut varer til folk som er i isolasjon eller karantene på alle hverdager. I påskeferien er det handling og levering fra mandag til onsdag, pluss påskeaften.

  • Tekst og musikk: Sara Lydiksen og Kaja Vardøen
  • Klipp: Benyamin Farnam
  • Etter ide av: Kigo, Tøyen Sportsklubb og Tøyenakademiet
Powered by Labrador CMS