Erling Sundal, Stein Sneve Olsen, Kristian Grøen og Ole Vesteng er kokkene hos Kanon Catering som lager maten ,

Kanon Catering tenker nytt og vil hjelpe folk i en vanskelig tid

Kanon Catering holder til i Gamlebyen. Koronaviruset herjer i byen og bedriften mistet alle oppdragene sine. Men nå har de funnet en løsning og unngår å permittere ansatte. Og ikke noe mat blir kastet.

Publisert

Koronaviruset og kampen mot sykdommen har tatt et absolutt kvelertak på alle serveringssteder i byen. Nå velger firmaet Kanon Catering i Gamlebyen å etablere et suppekjøkken.

De vil tilby enkle, ferdige middager til folk. Folk som sitter i karantene i Gamlebyen vil få maten levert utenfor døra hjemme.

Tennene løper i vann når vi leser gjennom menyen fra Kanon Catering.

— Vi lager maten og pakker den forsvarlig i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det er enkel oppvarming. Folk betaler med Vipps, og vi setter maten klar til henting. Ingen fysisk kontakt. Er du i karantene setter vi maten utenfor døra, står det på Kanon Caterings Facebook-side.

Stor og positiv respons

— Responsen fra kundene har vært stor og veldig positiv. Vi vet veldig lite om hvordan dette vil fungere i praksis. Tropper det opp to hundre i kø på onsdag, så må vi finne på en annen løsning, sier kokk Kristian Grøen hos Kanon Catering. .

— Kommer det ingen får vi bare avvikle tilbudet. Vi må få lov til å føle oss fram litt, sier kokken.

Fra onsdag 18. mars kan du komme og hente deg en god porsjon middag i lokalene i St.Halvardsgate 33 i Gamlebyen. Tilbudet er åpent fra klokken13 til 18 på hverdager. Prisen på en middag kommer til å ligge på 80 kroner.

Kanon Caterings meny for den første uka

Ber folk om å ta hensyn til hverandre

— Det er det laveste vi kan gå i pris. Vi gjør ikke dette for å bli rike. Vi gjør dette for å holde hjulene i gang. Et eventuelt overskudd vil vi gi til et veldedig formål når vi har avsluttet tilbudet, sier Grøen.

At deres middagstilbud også vil kunne gjøre hverdagen lettere for folk i karantene i Gamlebyen, unnlater han beskjedent å nevne.

En ting som er viktig for Grøen og Kanon Catering er at folk tar hensyn til hverandre. Som alle andre er Kanon Catering usikre på hva fremtiden vil bringe.

Powered by Labrador CMS