Oslo 20230503. KFUM jubler under 1.divisjonskampen i fotball mellom KFUM og Start Fredrikstad på KFUM-Arena.Foto: Heiko Junge / NTB
Etter søndagens kamp kunne KFUM Oslo juble da de vant 6-2 over Jerv. Her fra en tidligere kamp.

KFUM Oslo knuste Jerv

KFUM Oslo knuste Jerv 6-2 i 1. divisjon søndag.

Samuel Pedro sendte Jerv i føringen da han satte inn 1-0 etter bare ti minutters spill, men Shola Akinyemi utlignet for KFUM Oslo et kvarter før hvilen. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

Med en gang etter sidebytte tok KFUM Oslo ledelsen ved Obilor Okeke, og Akinyemi scoret igjen da han gjorde 3-1 tre minutter senere. Johannes Hummelvoll Nuñez satte ballen i nettet og økte ledelsen noen minutter ut i andre omgang, og seks minutter før slutt økte avstanden mellom lagene da Moussa Njie satte inn 5-1 for KFUM Oslo.

Rett etterpå scoret M. Njie igjen da han gjorde 6-1. Pedro reduserte for Jerv ett minutt på overtid. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene igjen. Dermed ble sluttresultatet 6-2.

KFUM Oslos Moussa Njie og Shola Akinyemi pådro seg gult kort. For Jerv fikk Mathias Wichmann gult kort.

Jerv har gått poengløse av banen to kamper på rad.

Etter søndagens kamp er KFUM Oslo på tredjeplass på tabellen med 38 poeng, mens Jerv er nummer tolv med 26 poeng.