Fant under Tons of Rock
Årets første store headliner er et legendarisk rockeband som har spilt for generasjoner av musikkfans.

Rockelegende kommer til Tons of Rock: – Vanvittig gøy

Rockefestivalen Tons of Rock feirer ti år, og forventningene er høye. I dag slippes de første navnene til sommerens festival.

Publisert

Tons of Rock har sikret seg legendene Judas Priest og imøtekommer publikumsundersøkelsen hvor ikonene er på nærmest samtlige topplister. 

Oslo-festivalen er første europeiske festival som lanserer heltene, som nylig feiret 50 år i rockens tjeneste og har solgt imponerende 50 millioner album.

2023 ble et rekordår for Tons of Rock, med over 100 000 publikummere på Ekeberg. Nå jobbes det hardt for å signere ikoner og headlinere for kommende generasjoner med fans.

Jubileumsfest

– Tons-publikummet vet å løfte forventningene, og vi jobber for å overgå oss selv. Judas Priest har stått på alles ønskelister alltid, og er et band vi har forsøkt å booke i årevis. Å endelig få dem på Tons i Oslo er vanvittig gøy, sier daglig leder og bookingansvarlig, Jarle Kvåle.

Blant de andre gruppene som kommer er det australske metalcore bandet Parkway Drive, det norske black metal-bandet Abbath, som endelig skal fremføre et sett med "Immortal"-låter igjen, publikumsfavoritten fra Sverige, Opeth, som vil gjøre et unikt show med låter valgt av Tons of Rock-publikummet, og ikke minst et eksklusivt besøk av Satyricon på hjemmebane.

Rullestol i folkehavet ved Tons of rock
Tons of rock for alle!

Ønsket av fansen

Judas Priest-vokalisten Rob Halford leverer en kavalkade av hardrock-bangers. Han har tidligere levert signaturlåter som "Breaking the Law", "Painkiller" og "Living After Midnight". Bandet kommer til vinteren med et rykende ferskt album.

Et av verdens mest kjente black metal-band, Satyricon, gjør comeback. For første gang på fem år er Sigurd Wongraven og co. tilbake på en norsk livescene. I 2024 kommer også et nytt album.

Oslos største rockeband Oslo Ess kommer for sin eneste sommeropptreden i Tigerstaden. Nå er de klare for sin største konsert på hjemmebane noensinne. Også Motorpsycho kommer for første gang til Tons of Rock med et unikt festivalsett med låter fra en lang katalog.

Powered by Labrador CMS