– Damefotballen vokser med rette i popularitet. VårtOslo ønsker å skape mer oppmerksomhet rundt innsatsen Vålerenga fotball legger ned, sier Vegard Velle, redaktør av VårtOslo.

VårtOslo blir samarbeidspartner med Vålerenga Fotball damer

– VårtOslo ønsker å være med å støtte opp om at jentefotballen blir tatt like seriøst og får like stor oppmerksomhet som guttefotballen, sier redaktør Vegard Velle.

Publisert

Avtalen mellom damelaget til Vålerenga Fotball og VårtOslo skal promotere damesatsingen og noen av kampene til damelaget.

– Jentene trener like mye som gutta, men får likevel bare én hundrededel av oppmerksomheten. Det betyr at damespillerne får færre muligheter. Når jentene nærmer seg 20, så har de ofte ikke noen mulighet til å tjene penger på fotballen og kan ikke spille på heltid. Det ønsker vi å være med å korrigere, sier VårtOslos redaktør, Vegard Velle.

Økt interesse for damefotballen

Vålerenga fotball setter pris på å få VårtOslo som såkalt sølvpartner.

– Vi er veldig glade for å få en avtale med en up & coming medieaktør som har et så sterkt engasjement for byen vår, for det har vi også. Nå får vi muligheten til å nå ut til flere med det vi holder på med her oppe på Valle og om hvordan folk kan ta del i aktivitetene våre, sier Jens August Dalsegg, markedsansvarlig i Vålerenga Fotball.

Vålerenga Fotball jobber for å styrke interessen for damefotballen i Oslos befolkning. Første mulighet er kampen mot Lyn på Intility arena den 18. mai.

– Vi ser at engasjementet og interessen for damelaget vårt vokser, og jeg er sikker på at avtalen med VårtOslo vil bidra til å utvikle denne til å bli enda større, sier Dalsegg.

– Tiden var moden

VårtOslo setter pris på innsatsen Vålerenga Fotball gjør for barnefotballen, uavhengig av kjønn.

– Når vi endelig fikk mulighet til å bruke vår kompetanse og posisjon som byens største lokalavis til å skape mer blest rundt byens beste damelag, mente vi tiden var inne for oss til å bidra, sier kommersiell leder i VårtOslo, Phuong C. Van Phan.

Powered by Labrador CMS