Postbil ved bommen Olafiagangen
Rett bak postbilen står den nymonterte bommen stengt og hindrer bilen i å kjøre inn til postkontoret i Olafiagangen.

Her står den synlig irriterte sjåføren bom fast på Grønland. Grytidlig på morgenen

Svært irriterende: Foran den nye bommen i Olafiagangen ble postsjåføren stående bom fast. Det var ikke mulig å kjøre inn til postkontoret i Olafiagangen.

Publisert

Den 12. mai monterte bymiljøetaten en bom for å kontrollere trafikken inn i Olafiagangen og gjøre området tryggere for naboene. Bommen skal kun være åpen for varetransport mellom 06-11 på hverdager.

Det fikk Postens sjåfør merke tirsdag morgen før klokka seks. En tydelig frustrert sjåfør ble stående og vente uten å kunne fullføre arbeidet sitt i minst 40 minutter. Ingen kunne åpne porten.

Forstår frustrasjon

– Posten er en viktig aktør som må ha tilgang til postkontoret i portens åpningstid, så hvis porten ikke var åpen da, skjønner vi at det var frustrerende, sier enhetsleder for lokalmiljø og folkehelse i bydel Gamle Oslo, Vigdis Tvedt.

Tvedt legger til at saken er noe bymiljøetaten må sjekke opp i, da det er de som er ansvarlige for bommen.

Ordnet opp i

Hege B. Selbekk fra bymiljøetaten forteller at dette nå er ordnet opp i. Hun legger til at sjåføren kan ringe bymiljøetaten dersom dette skulle bli et problem senere.

Postens pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen forteller at sjåføren fremover vil endre rutene, slik at det ikke blir noe venting.

Powered by Labrador CMS