Rundt 1.000 ansatte ved noen av Oslos største restauranter og utesteder, som Grand Café, slipper likevel å gå inn i julen med permitteringsvarsel.
Rundt 1.000 ansatte ved noen av Oslos største restauranter og utesteder, som Grand Café, slipper likevel å gå inn i julen med permitteringsvarsel.

Utelivsgiganter trekker permitteringsvarsler. Rundt 1.000 ansatte i Oslo slipper å bli permittert før jul

To av de største aktørene i Oslos uteliv - Noho og Fursetgruppen - trekker permitteringsvarsel. — Vi har vektlagt at de ansatte skal få feire jul og kjenne sikkerheten om at de har en jobb å komme tilbake, sier Noho-sjef.

Publisert

Noho står bak en rekke utesteder i Oslo, som Kulturhuset, Youngs og Oslo Camping. Forrige uke sendte de ut permitteringsvarsel til samtlige av sine 650 ansatte. Nå er dette trukket tilbake, melder Dagens Næringsliv.

Til E24 opplyser Noho-sjef Karl-Henning Svendsen at de menneskelige faktorene veide tyngre enn de økonomiske.

Mener fortsatt regnestykket ikke går opp

— Vi har vektlagt at de ansatte skal få feire jul og kjenne sikkerheten om at de har en jobb å komme tilbake til når ferien er over, sier Noho-sjef Karl-Henning Svendsen.

Også Fursetgruppen har bestemt seg får å ta tilbake alle ansatte.

— Det vil si rundt 350 ansatte som har fått permitteringsvarsel. Vi gjorde dette for 15 minutter siden, sier administrerende direktør Gjøran Sæther i Fursetgruppen til avisa.

Fursetgruppen eier blant annet Grand Café og Lofoten Fiskerestaurant i Oslo.

Men Sæther uttaler også at regnestykket ikke går opp, selv med endringene regjeringen la frem mandag.

Powered by Labrador CMS