DEBATT

– Oslofolk sliter med økonomien. Imens sløser det rødgrønne byrådet bort pengene våre

Tiden er over for politikere som ikke har respekt for oslofolks penger. Gebyrene for oslofolk skal opp, avgiftene går opp og skattene settes opp. Pengene politikerne bruker er dine penger.

Publisert

Vi lever i en tid hvor alt blir dyrere. Strømprisene har gått opp, maten vår blir dyrere og renta går til himmels på kort tid. I en slik tid trenger vi mer enn noensinne politikere som har respekt for oslofolks penger.

Raymond Johansen og resten av byrådet slår norgesrekord etter norgesrekord. Jeg ville ikke vært så stolt av disse rekordene.

Norges dyreste

Vi har slått rekord på Norges dyreste brannstasjon, over 250 millioner på en brannstasjon som aldri kommer. Byrådet med Arbeiderpartiet og SV i spissen skulle bygge en ny brannstasjon på Bryn. Byrådet brukte over 250 millioner kroner på planleggingen av brannstasjonen, og brannstasjonen var planlagt uten vegger og ganger.

Vi har slått rekord på Norges dyreste garderobe på Haraldrud gjenbruksstasjon. Over 18 millioner kroner på kun en tegning av en garderobe. Oslo kommune brukte 101 konsulenter og 12.751 timer på tegningen.

Vi slår norgesrekord etter norgesrekord på kjøp av private barnehager, på å bygge egne kommunale plasser, i en tid hvor antallet barn i barnehage går ned. 2,6 milliarder mer spesifikt.

Og byrådet ble sjalu på at Hamar hadde norgesrekorden i å bygge det dyreste stupetårnet, så vi bygget Norges dyreste vannsklie på Frognerbadet for 23 millioner kroner.

Og listen er lengre – tro meg.

Det gjelder dine penger

Tiden er over for politikere som ikke har respekt for oslofolks penger. Gebyrene for oslofolk skal opp med 40 prosent, avgiftene går opp, boligprisene er høye og skattene settes opp.

Valget neste år er et retningsvalg. Pengene politikerne bruker er dine penger. Valget står mellom de politikerne som evner å bruke pengene på de viktige tingene, som for eksempel å skape Europas beste skole. Eller de politikerne som har så dårlig styring, at de fortsetter å bruke mer og mer av våre penger.

For meg er valget lett. Nok sløsing nå.

Powered by Labrador CMS